ESPORTS

esportiu

esportEn la pràctica dels diferents esports que ofereix l’escola hi trobem una doble dimensió d’igual importància: per una banda es vol aprofundir progressivament en els coneixements tècnics i tàctics de cada disciplina esportiva i, d’altra banda, treballar i potenciar els valors que hi són en la mateixa pràctica: el saber guanyar i el saber perdre, com podem entendre la competitivitat, l’esforç i el treball en equip.

S’ofereixen bàsquet, futbol i voleibol per a nens  i nenes de 3r de Primària a 4t d’ESO.

Per tal de garantir la qualitat de l’activitat esportiva caldrà que tots els alumnes inscrits en aquestes activitats participin de les dues sessions d’entrenament previstes.

Algun horari de les activitats esportives d’ESO podria variar per canvis en la formació de grups. Si es donés aquesta situació sempre es consultaria els inscrits.

Els/les alumnes del 2n torn d’extraescolars podran disposar del servei d’estudi gratuït fins l’hora de començar l’activitat.

Els partits de les lligues de bàsquet, futbol i voleibol s’iniciaran a mitjans d’octubre, habitualment es jugaran els divendres a la tarda. Abans de començar la lliga us farem arribar el calendari d’aquests partits.

BàsquetFutbolVoleivol

Inscriu-te