INFORMACIÓ GENERAL

Info_Simple.svg

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

La inscripció a les activitats extraescolars es farà de l’11 de juny fins al 13 de juliol.

Per a les activitats que encara disposin de places s’obrirà un nou termini d’inscripció del 3 al 14 de setembre. No s’inclourà cap alumne/a més enllà d’aquesta data.

Per  a  formalitzar  les  inscripcions  només cal que ompliu  el formulari  que trobareu tot seguit.

FORMULARI INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS 18/19

ALTES, BAIXES I MODIFICACIONS

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars a través del mail extraescolar@escolasadako.cat abans del dia 25 de cada mes.

El canvi no es farà efectiu fins el dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat, ja que els pagaments de l’activitat són mensuals.

Atenció: En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins el mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del proper mes.

Us demanem que aviseu amb aquesta antelació per al bon funcionament i planificació de les diferents activitats extraescolars.

INICI DE LES ACTIVITATS

Totes les activitats començaran la primera setmana d’octubre.

ASSISTÈNCIA I SORTIDA D’EXTRAESCOLARS

Per tal de poder supervisar l’assistència del alumnes en l’horari extraescolar i per normativa de seguretat, caldrà que notifiqueu les absències a les activitats extraescolars del vostre fill/a enviant un correu a incidencies@escolasadako.cat. En el cas que no s’hagi justificat una absència a l’activitat extraescolar d’un alumne/a de 5è de primària o de cursos superiors s’informarà telefònicament a la família.

La recollida d’alumnes d’extraescolars es farà, en el cas dels alumnes d’Educació Infantil fins a 4t de Primària, directament en aules de l’escola. Les famílies es dirigiran a l’aula assignada a cada activitat i recolliran al seu fill/a.

La recollida d’alumnes d’extraescolar des de 5è de primària i fins a 4t d’ESO  es farà per la porta de la Plaça. Els alumnes que no els vinguin a buscar marxaran sols en finalitzar les extraescolars de tarda. En cas que s’hagin de quedar a estudi cal  que ho comuniqueu a incidencies@escolasadako.cat o bé trucant a l’escola.

Recordem que les activitats extraescolars estan obertes a familiars o coneguts de fora de l’escola.

BERENARS

El servei d’extraescolars inclou berenar per als alumnes a partir de 1r de Primària.

Anuncis