INFORMACIÓ D’INTERÈS

Info_Simple.svg

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

La inscripció a les activitats extraescolars es farà del 13 de juny fins al 15 de juliol.

Per a les activitats que encara disposin de places s’obrirà un nou termini d’inscripció de l’1 al 16 de setembre. No s’inclourà cap alumne/a més enllà d’aquesta data.

Per  a  formalitzar  les  inscripcions  només cal que ompliu  el formulari  que trobareu tot seguit.

FORMULARI INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS 16/17

Un cop efectuada la inscripció podreu consultar la mateixa a l’apartat de “Llistat d’inscrits extraescolars” que trobareu a la barra lateral del blog dins l’apartat EXTRAESCOLARS 16/17.

ALTES, BAIXES I MODIFICACIONS

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars a través del mail mdelolmo@escolasadako.cat abans del dia 25 de cada mes.

El canvi no es farà efectiu fins el dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat, ja que els pagaments de l’activitat són mensuals.

Atenció: En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins el mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del proper mes.

Us demanem que aviseu amb aquesta antel·lació per al bon funcionament i planificació de les diferents activitats extraescolars.

INICI DE LES ACTIVITATS

Totes les activitats començaran la primera setmana d’octubre.

SORTIDA D’EXTRAESCOLARS

La recollida d’alumnes d’extraescolars es farà, en el cas dels alumnes d’Educació Infantil fins a 4t de Primària, directament en aules de l’escola. Les famílies es dirigiran a l’aula assignada a cada activitat i recolliran al seu fill/a. En la recollida s’utilitzarà la mateixa autorització lliurada per recollir l’alumne/a a la seva classe.

En cas que la persona que hagi de recollir el vostre fill/a no disposi de l’autorització pertinent, cal que es faci arribar al tutor/a del curs amb la corresponent còpia del DNI.

La recollida d’alumnes d’extraescolar des de 5è de primària i fins a 4t d’ESO  es farà per la porta de la Plaça.Els alumnes que no els vinguin a buscar  marxaran sols en finalitzar les extraescolars de tarda. En cas  que s’hagin de quedar estudi cal  que ho comuniqueu a incidencies@escolasadako.com o bé trucant a l’escola.

Recordem que les activitats extraescolars estan obertes a familiars o coneguts de fora de l’escola.

BERENARS

El servei d’extraescolars inclou berenar per aquells cursos que no el realitzen a l’escola.