INSCRIPCIONS

inscrip1

La inscripció a les activitats extraescolars es farà del 17 de juny fins al 17 de juliol. L’adjudicació de places a les diferents activitats extraescolars es realitzarà per estricte ordre d’inscripció.

Per a les activitats que encara disposin de places s’obrirà un nou termini d’inscripció de l’1 al 18 de setembre. No s’inclourà cap alumne/a més enllà d’aquesta data.

Per  a  formalitzar  les  inscripcions  només cal que ompliu  el formulari  que trobareu tot seguit.

Un cop efectuada la inscripció podreu consultar la mateixa a l’apartat de “LLISTAT D’INSCRITS” que trobareu a la barra lateral del blog dins l’apartat “EXTRAESCOLARS 15/16”.

ALTES, BAIXES I MODIFICACIONS

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars a través del mail mdelolmo@escolasadako.cat  abans del dia 25 de cada mes.

El canvi no es farà efectiu fins el dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat, ja que els pagaments de l’activitat són mensuals.

Atenció: En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins el mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del proper mes.

Us demanem que aviseu amb aquesta antel·lació per al bon funcionament i planificació de les diferents activitats extraescolars.