INSCRIPCIONS

inscrip1

La inscripció a les activitats extraescolars es farà de l’11 de juny fins al 13 de juliol. L’adjudicació de places a les diferents activitats extraescolars es realitzarà per estricte ordre d’inscripció.

Per a les activitats que encara disposin de places s’obrirà un nou termini d’inscripció del 3 al 14 de setembre. No s’inclourà cap alumne/a més enllà d’aquesta data.

Per  a  formalitzar  les  inscripcions  només cal que ompliu  el formulari  que trobareu tot seguit.

Enguany la quota corresponent a la matricula inicial de l’activitat es cobrarà en el rebut del mes de setembre. Aquelles famílies que facin la inscripció fora del període inicial, la matricula es cobrarà en el primer rebut de l’activitat.

ALTES, BAIXES I MODIFICACIONS

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars a través del mail extraescolar@escolasadako.cat  abans del dia 25 de cada mes.

El canvi no es farà efectiu fins el dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat, ja que els pagaments de l’activitat són mensuals.

Atenció: En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins el mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del proper mes.

Us demanem que aviseu amb aquesta antelació per al bon funcionament i planificació de les diferents activitats extraescolars.

Anuncis