PATINATGE

Aquesta és una oportunitat emocionant per als nens i nenes de diferents edats, per descobrir i gaudir del meravellós món del patinatge en línia . La nostra extraescolar està dissenyada per proporcionar una experiència divertida, segura i educativa per als nens mentre aprenen a patinar, sense cap base competitiva.

Durant aquesta activitat, els alumnes tindran l’oportunitat de desenvolupar habilitats bàsiques de patinatge en línia amb l’ajuda de professionals qualificats i amb experiència. El ràtio professor -alumne serà molt personalitzat per garantir l’aprenentatge i la seguretat.

Durant les sessions, els alumnes aprendran els fonaments del patinatge en línia, incloent-hi com posar-se i ajustar-se els patins de forma adequada, com mantenir l’equilibri i com moure’s de manera segura. Els instructors dedicaran temps a ensenyar les tècniques bàsiques de frenada, gir i acceleració. Es faran grups per nivells per tal d’evolucionar de diferents ritmes.

A més de les habilitats tècniques, també es fomentarà el treball en equip, la confiança i l’autoestima dels nens. Durant les sessions, s’organitzaran activitats lúdiques i jocs en grup per afavorir la interacció entre els participants i crear un ambient divertit i amigable.

És important destacar que el material de seguretat és obligatori durant totes les sessions. Es recomana als nens portar sempre un casc, genolleres, colzeres i protecció per a les mans per evitar lesions i promoure la seguretat en tot moment.

 Inscriu-te