PROJECTE MUSICAL

MUSICAL

 

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou projecte d’extraescolars de l’Àmbit Musical. A partir d’aquest curs vinent 23-24, comptarem amb la col·laboració d’Aula 7 per acompanyar-vos en aquesta nova etapa. Estem molt satisfets de reprendre la formació extraescolar musical a l’escola amb una oferta d’activitats molt variada que us oferim a continuació.

INICIACIÓ MUSICAL:

A partir 4 anys fins a 1r de primària, engeguem el projecte amb iniciació musical. S’oferiran eines per viure els elements de la música de manera sensorial. Despertant l’infant en l’art musical, el desig de fer música, d’atreure’ls cap al món sonor i les seves combinacions i  la descoberta de la seva capacitat d’improvisar, cantar i escoltar.

A més, a partir d’EP1 s’oferiran uns Tallers Instrumentals perquè els infants puguin, si volen, triar un instrument per tocar de cara al curs següent.

INSTRUMENT I LLENGUATGE A MIDA:

A partir de 2n de primària, els i les alumnes amb o sense experiència prèvia que vulguin fer instrument, podran escollir dins d’un ampli ventall d’opcions musicals. Farem classes d’instrument amb el seu llenguatge musical necessari adaptat dins la mateixa sessió amb l’instrument. 

Per afavorir l’aprenentatge de l’instrument, es treballarà en grups reduïts que afavoreixin l’atenció individualitzada, oferint diferents instruments: de corda (violí, viola i violoncel) i de vent (flauta travessera, trompeta, saxo i clarinet), a més del piano i la guitarra. Inicialment, les classes d’instrument seran de dues persones del mateix nivell, amb una durada de 45 min. En el cas que no hi hagi dos alumnes del mateix nivell i la classe s’hagués de ser individual, la quota no variarà i la sessió serà de 30 min. 

Les classes d’instrument es distribuiran en tres torns de tarda cada dia de la setmana: 16.30h,  17.15h i 18.00h (dia i torn a concretar amb l’escola). Aquells alumnes que s’hagin d’esperar a l’escola fins que comenci la sessió d’instrument, podran fer ús del servei d’estudi de forma gratuïta. 

CANTA AMB EL COR

Els i les alumnes de 2n de primària fins a 6è, els oferim una proposta musical adreçada a poder gaudir de cantar plegats un repertori adient als seus interessos amb la possibilitat d’acompanyar-se amb percussions i coreografies. Treballem tots els estils, des del clàssic fins al pop rock, passant pel teatre musical i l’ampli ventall de registres que això comporta.

CANT

A la secundària, en grups reduïts, s’ofereix un taller de cant personalitzat per desenvolupar les nostres habilitats vocals i descobrir totes les possibilitats que tenim. Gaudirem de cantar i aprendrem a utilitzar les nostres cordes vocals com a instrument musical. 

Un dels molts avantatges de poder col·laborar amb Aula 7, més enllà dels seus 45 anys d’experiència que els avalen, és que tots els alumnes de Sadako són considerats a tots els efectes, alumnes de l’Aula de Música 7 amb el benefici de poder-se convalidar crèdits o fins i tot l’assignatura de música a l’ESO, per ser un centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; i amb l’avantatge de no haver-se de desplaçar fins a l’Aula de Música 7, per assistir a les classes de música. 

Esperem que us animeu a formar part d’aquest projecte musical!

 

 

Música

Inscriu-te