YOUNG LEARNERS

LLENGUES

Activa

Taller d’anglès destinat per als nens i nenes des de p3 fins a 4rt de primària on treballarem a partir de contes mitjançant la metodologia del Project Based Learning (treball per projectes). Els alumnes decidiran quin conte treballar i quin projecte portaran a terme amb l’acompanyament del professor.

A partir de la història del conte coneixerem el context, els personatges, l’autor, etc.
I treballarem amb l’objectiu de motivar l’aprenentatge espontani i natural de la llengua estrangera, contribuint al desenvolupament integral de les habilitats lingüístiques a través d’ una sèrie d’activitats adequades a l’edat i al nivell dels nens i nenes.

Es tracta de sessions lúdiques i especialment participatives, encaminades a potenciar la comprensió i producció oral, ja que es treballa des d’un enfocament comunicatiu i pràctic.

La implicació de les famílies i companys, tindrà un paper important en l’aprenentatge, mitjançant la participació puntual i voluntària a les classes dels vostres fills/es. Això farà que el procés d’adquisició de nous coneixements lingüístics serà, en ocasions, conjunt entre les diferents parts.

Per a més informació podeu consultar a : http://www.activa.org/

young.jpg

Inscriu-te

Anuncis